Μοχίτο (1 ποτό)
1/2 lime κομμένο στα 3, 2 κουταλιές γλυκού ζάχαρη κρυσταλλική 8 φύλλα δυόσμου 50 ml ρούμι, σόδα μέχρι πάνω, σιρόπι ζάχαρης.
Μαργαρίτα φράουλα (1 ποτό)
50 ml κίτρινη τεκίλα, 20ml triple sec η(Cointreau) ,20 ml χυμός λάϊμ 4-5 φρέσκες φράουλες ,λίγο λικέρ φράουλας.
Χτυπάτε όλα τα υλικά σε ένα blender.
Daquiri πεπόνι (καρπούζι, φράουλα,)
50 ml ρούμι 20 ml χυμό λάϊμ μερικά κομμάτια πεπόνι σιρόπι ζάχαρης, Χτυπάτε όλα τα υλικά σε ένα blender.
Margarita
2 μεζούρες τεκίλα
1 μεζούρα τριπλ-σεκ
1/2 μεζούρα χυμός λάιμ ( ανακατεουμε τα συστατικά σε ένα σέικερ με πάγο σε κύβους)
Tequila Sunrise
2 μεζούρες παγωμένη τεκίλα
4 μεζούρες χυμός πορτοκάλι
1 μεζούρα γρεναδίνη ( Αδειάζουμε το χυμό πορτοκάλι σε ψηλό ποτήρι και στη συνέχεια την τεκίλα.