Προέλευση:Αμπελώνες χαμηλής στρεμματικής απόδοσης στην ορεινή Βοιωτία.
Μέθοδος οινοποίησης:Μετά από προζυμωτική κρυοεκχύλιση, η οινοποίηση εξελίσσεται με μικρές εκχυλίσεις για 4-5 εβδομάδες.
Παλαίωση:Αφού παραμείνει σε καινούρια γαλλικά δρύινα βαρέλια για 18 μήνες, εμφιαλώνεται και διατηρείται στο κελάρι μας για 6 μήνες. Ενδείκνυται μακροχρόνια παλαίωση.
Η εταιρεία Ι. Σαββόγλου-Π.Τσιβόλας, με διακριτικό τίτλο Limnos Organic Wines, ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό την παραγωγή και εμπορία ποιοτικών οίνων και αποσταγμάτων από σταφύλια βιολογικής γεωργίας.
Έχει σαν στόχο την αξιοποίηση του πλούσιου ποικιλιακού δυναμικού της Λήμνου, εκμεταλλευόμενη ιδιόκτητους αμπελώνες, καθώς επίσης και αμπελώνες συνεργαζόμενων παραγωγών.
Συγκροτήθηκε από το Γιάννη Σαββόγλου Χημικό Μηχανικό – Οινολόγο, με εικοσιπενταετή και πλέον εμπειρία στη ζώνη ΟΠΑΠ της Λήμνου ( Μοσχάτο Αλεξανδρείας και Λημνιό) και τον Παντελή Τσιβόλα με σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και μεγάλη εμπειρία στην εμπορία του κρασιού.