Προέλευση: Αμπελώνες από τις περιοχές Φράγμα και Πλάκα της Λήμνου με απόδοση περίπου 700 κιλά το στρέμμα για το Μοσχάτο Αλεξανδρείας και 600 κιλά το στρέμμα για το Λημνιό.
Έδαφος: Ηφαιστιογενές με μέση σύσταση (φτωχό σε ασβέστιο)
Μικρόκλιμα: Λίγες βροχοπτώσεις, δυνατοί άνεμοι, σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες το χειμώνα και καλοκαίρια θερμά και ξηρά.
Οινοποίηση: Γίνεται συνοινοποίηση των δύο ποικιλιών ,αφού προηγηθεί προζυμωτική εκχύλιση και στατική απολάσπωση, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 16-17 οС. Η δεύτερη ζύμωση γίνεται σε κλειστές δεξαμενές (cuve close).
Η εταιρεία Ι. Σαββόγλου-Π.Τσιβόλας, με διακριτικό τίτλο Limnos Organic Wines, ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό την παραγωγή και εμπορία ποιοτικών οίνων και αποσταγμάτων από σταφύλια βιολογικής γεωργίας.
Έχει σαν στόχο την αξιοποίηση του πλούσιου ποικιλιακού δυναμικού της Λήμνου, εκμεταλλευόμενη ιδιόκτητους αμπελώνες, καθώς επίσης και αμπελώνες συνεργαζόμενων παραγωγών.
Συγκροτήθηκε από το Γιάννη Σαββόγλου Χημικό Μηχανικό – Οινολόγο, με εικοσιπενταετή και πλέον εμπειρία στη ζώνη ΟΠΑΠ της Λήμνου ( Μοσχάτο Αλεξανδρείας και Λημνιό) και τον Παντελή Τσιβόλα με σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και μεγάλη εμπειρία στην εμπορία του κρασιού.