Οινοποίηση:
Τρύγος πολύ νωρίς το πρωί και μεταφορά στο οινοποιείο με φορτηγό ψυγείο. Παραμονή σταφυλιών στο ψυγείο για 12ώρες, αποραγισμός και κρυοεκχύλιση για 14 ώρες σε θερμοκρασία 0℃. Πίεση στέμφυλων έως 1,4bar. Ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Διακοπής αλκοολικής ζύμωσης στους 9 ℃.
Σαν απεριτίφ με ελαφριές μους σοκολάτας, γλυκά με λευκή σοκολάτα γάλακτος, γλυκό γιαούρτι με φράουλες, πράσινη σαλάτα με ρόδι και dressing μελιού, φρούτα και φρουτοσαλάτες.