H βάση του κρασιού KTHMΑ ΓAIAΣ βρίσκεται στον τρόπο διαχείρισης του αμπελώνα μας, στο Κούτσι. Στόχος είναι η συμπύκνωση όλων των ουσιών σε ένα πολύ μικρό αριθμό σταφυλιών.
Η ιδιαίτερη οινοποίηση επιτρέπει στο ήδη πυκνό σε ουσίες σταφύλι, να εκφραστεί στο κρασί με τον πιο απόλυτο και ολοκληρωμένο τρόπο. H πολύ μακρά μεταζυμωτική εκχύλιση είναι το σημείο κλειδί της πρώτης φάσης της οινοποίησης. Στη συνέχεια, το κρασί ωριμάζει για 12 τουλάχιστον μήνες μέσα σε καινούργια δρύινα γαλλικά βαρέλια των 225lt. Το δάσος προέλευσης του ξύλου, ο βαθμός καψίματός του, ο τρόπος κοπής του, κάθε λεπτομερές χαρακτηριστικό έχει εξεταστεί και επιλεγεί έτσι ώστε να έχουμε τελικά ένα κρασί με ιδιαίτερα σύνθετη προσωπικότητα.Το KTHMA ΓAIAΣ εμφιαλώνεται χωρίς καμία απολύτως κατεργασία, διαφυλάσσοντας, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του.