Αμπελώνας:
Στο Βασιλικό Αχαΐας σε υψόμετρο 150 μέτρων. Έδαφος αμμοαργιλώδες ασβεστούχο. Η παραγωγή κυμαίνεται στα 800 – 900 κιλά στο στρέμμα.
Οινοποίηση:
Προζυμωτική εκχύλιση για 48 ώρες, ακολουθεί αλκοολική ζύμωση και ήπια εκχύλιση για 10 μέρες. Παραμονή για 28 μήνες σε δρύινα βαρέλια 225 lt 1ης και 2ης χρήσης.
«Στα όνειρα γεννιούνται οι ευθύνες» σκέφτηκε κοιτάζοντας τη γη που απλωνόταν μπροστά του. Ήταν Χριστούγεννα του 1983 όταν ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος αποφάσισε να καλλιεργήσει έναν αμπελώνα στο Βασιλικό Αχαΐας. Ένα όνειρο που ήθελε να γίνει πραγματικότητα, παρά τις ευθύνες και τις δυσκολίες που μπορεί να προέκυπταν. Επέλεξε με σοφία την τοποθεσία για το υψόμετρο, την βορεινή της έκθεση, την προστασία από τους ισχυρούς ανέμους και κυρίως το αργιλώδες έδαφος με επαρκή υπόγεια ρεύματα. Αποφάσισε να φυτέψει ποικιλίες κοσμοπολίτικα κλασικές αλλά και καθαρά ελληνικές.
Όραμα του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου ήταν ν’ αναδείξει το εξαιρετικό ποιοτικό δυναμικό του εδάφους της ορεινής και ημιορεινής Αχαΐας. Ως συνεχιστές του οράματός του, επενδύσαμε σε ορεινούς αμπελώνες της περιοχής και εξακολουθούμε να έχουμε πίστη στο χώμα που με φροντίδα καλλιεργούμε, αγάπη και σεβασμό στα αμπέλια και στους καρπούς που μας δίνουν, πάθος, μεράκι, τεχνογνωσία για την δημιουργία μοναδικών κρασιών.