Αμπελώνες:
Από τους ιδιόκτητους αμπελώνες της οικογένειας Ζαχαριά, στις θέσεις Ντουραμάνι και Σέλκια Λεοντίου, στο δήμο Νεμέας.
Ημερομηνία τρυγητού: Μέσα Αυγούστου για τη Μαλαγουζιά και μέσα Σεπτεμβρίου για το Ασύρτικο.
Οινοποίηση:
Ξεχωριστή οινοποίηση των 2 ποικιλιών. Προζυμωτική κρυο-εκχύλιση για 10-12 ώρες για τη Μαλαγουζιά και 8-10 ώρες για το Ασύρτικο και κατόπιν ζύμωση με ελεγχόμενη θερμοκρασία, σε ανοξείδωτες δεξαμενές.
Όσο κι αν προοδεύσει η χημεία και η τεχνολογία, το μυστικό του καλού κρασιού θα βρίσκεται πάντα στην ίδια τη γη. Επομένως, απαραίτητη προϋπόθεση για ένα κρασί υψηλών απαιτήσεων είναι η αυστηρή επιλογή της πρώτης ύλης: του σταφυλιού. Αφετηρία, λοιπόν, για τη δημιουργία απολαυστικού, ποιοτικού οίνου δεν μπορεί παρά να είναι οι αμπελώνες.
Ο αμπελώνας μας απλώνεται σε μια έκταση 400 στρεμμάτων, 300 περίπου εκ των οποίων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Νεμέας, και 100 περίπου στην περιοχή της Μαντινείας.